CeraVe hidratantna njega za lice SPF 30

52 ml
SKU: C069991

Hidratantna njega za lice za normalnu do suhu kožu SPF30

14,89 €
286,35 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Tekstura CeraVe Hidratantne njege za lice SPF 30
CeraVe ceramidi i MVE tehnologija

CERAVE: RAZVIJEN SA DERMATOLOZIMA

Više od 10 godina CeraVe kozmetika je vodeći brend u području njege lica i kože u SAD-u. Proizvodi sadrže kombinaciju triju esencijalnih ceramida (1, 3 i 6-II), masnih kiselina i hijaluronske kiseline za vraćanje funkcije barijere kože, dok revolucionarna MultiVezikularna Emulzija (MVE) postepeno oslobađa hidratantne sastojke tijekom perioda od 24 sata.

Pakiranje CeraVe kreme za lice od 52 ml

LAGANA HIDRATANTNA NJEGA ZA LICE I VRAT

CeraVe Hidratantna njega za lice SPF 30 za normalnu do suhu kožu pruža cjelodnevnu hidrataciju i pomaže u obnovi zaštitne barijere kože lica i vrata. Široki spektar SPF 30 pruža zaštitu od UVA i UVB zraka dok istovremeno hidratizira te pomaže očuvati i zaštiti barijeru kože lica. Lako se maže i brzo upija, s čistim završetkom. Bez mirisa i nekomedogeno.

Lagana tekstura CeraVe dnevne kreme za lice s faktorom SPF30 zadržava vlagu za 24-satnu hidrataciju

POGODNO ZA NORMALNU DO SUHU KOŽU

Izuzetno lagana hidratantna njega za lice sa zaštitnim faktorom 30 koristi patentiranu tehnologiju MVE® za nadoknadu ceramida i kontrolirano otpuštanje dugotrajne hidratacije. S 3 ceramida koji prirodne postoje u koži te hijaluronskom kiselinom, sastojcima neophodnima za potporu kožnoj barijeri i zadržavanje vlage 24h. Nanesite na kožu onoliko često koliko je potrebno. Pogodno za dnevnu uporabu.

 

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...