NAN SUPREMEpro 1 (0-6 mj)

800 g
SKU: C072908

Početna mliječna hrana za dojenčad (0-6 mj)

*Popust se ne primjenjuje na početne i specijalne formule dječje hrane

24,98 €
31,23 €/kg
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).

NAN SUPREMEpro 1 predstavlja najnoviju inovativnu početnu hranu za dojenčad razvijenu od strane stručnjaka iz Nestléa, s ciljem poticanja optimalnog razvoja djeteta u prvim mjesecima života te osiguravanja čvrstih temelja za zdravu budućnost. Ova jedinstvena formula sadrži GENTLE OPTIPRO, ekskluzivnu tehnologiju koja omogućuje stvaranje optimizirane mješavine djelomično hidroliziranih bjelančevina.

U skladu s zakonodavstvom o početnoj hrani za dojenčad (Delegirana uredba 2016/127), NAN SUPREMEpro 1 također uključuje DHA, ključnu komponentu za pravilan razvoj djetetova mozga.

Ovaj početni mliječni pripravak prilagođen je za upotrebu od samog rođenja u slučaju nemogućnosti dojenja.

S posebnim naglaskom na inovaciju, NAN SUPREMEpro 1 koristi patentiranu formulu koja je slobodna od palminog ulja. Naglašavamo važnost konzultacije s liječnikom u vezi s početnim mliječnim pripravkom NAN SUPREMEpro 1.

VAŽNA NAPOMENA: Majčino mlijeko je najbolja hrana za dojenče. Prije nego što odlučite koristiti početnu mliječnu hranu za dojenčad, posavjetujte se sa svojim zdravstvenim djelatnikom. Proizvod je primjeren za prehrambene potrebe dojenčadi od rođenja ako se ne doje ili se dohranjuju.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...