NAN SUPREMEpro 2 (6-12 mj)

800 g
SKU: C072909

Prijelazna mliječna hrana za dojenčad starosti 6-12 mj

27,88 €
34,85 €/kg
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 20% na iskazanu cijenu, na Nestle Nan proizvode, obračunava se u košarici. Vrijedi od 01.06. do 16.06.2024. Ostvaruje se kupnjom Nestle Nan proizvoda iznad 10€.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Icon for promotion amount

NAN SUPREMEpro 2 prijelazni je mliječni pripravak za dojenčad od 6 do 12 mjeseci koji pruža temelje za zdravu budućnost djeteta, nastao kao rezultat istraživanja tvrtke Nestlé o imunitetu, kognitivnom razvoju i metabolizmu.

NAN SUPREMEpro 2 nije zamjena za majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci života.

S jedinstvenom kombinacijom 5 oligosaharida, GENTLE OPTIPRO tehnologijom, L. reuteri kulturama, DHA, vitaminom D i željezom, NAN SUPREMEpro 2 potiče optimalan rast i razvoj.

Obratite se liječniku za pitanja o ovom prijelaznom mliječnom pripravku, koji je posebno formuliran u skladu s propisima o prijelaznoj hrani za dojenčad. Patentirana formula, bez palminog ulja, čini ga sigurnim izborom.

Važno je napomenuti da majčino mlijeko ostaje najbolja hrana za dojenče tijekom prvih 6 mjeseci, te se preporučuje konzultacija sa zdravstvenim djelatnikom prije odluke o korištenju prijelazne mliječne hrane. NAN SUPREMEpro 2, prilagođen dojenčadi starijoj od 6 mjeseci, služi kao sastavni dio raznovrsne prehrane tijekom dohrane, ali se ne smije koristiti kao zamjena za majčino mlijeko u prvih 6 mjeseci života. Odluku o uvođenju dodatne prehrane trebate donijeti uz stručni savjet nutricionista ili liječnika, uzimajući u obzir individualne potrebe za rast i razvoj vašeg djeteta.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...