Bioderma Sebium Night Peel, 40 ml + Sebium H2O, 250 ml

40 ml + 250 ml
SKU: C061197

Bioderma Sebium Night Peel

Zaglađujući eksfolijacijski serum za nepravilnosti na koži lica

Bioderma Sebium H2O

Dermatološka micelarna voda za čišćenje kože i uklanjanje šminke.

183,77 kn
4594,25 kn/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 300 kn.

Bioderma Sebium Night Peel

Sébium Night peel je noći piling za kombiniranu do masnu kožu. Pruža nježan i učinkovit piling kod kuće.
Sadrži 15% GLIKOLNE KISELINE za površinsko keratolitičko djelovanje. Ovaj piling omogućuje smanjenje mrlja i ožiljaka, ali također vraća sjaj te obnovu kože. Sébium Night piling sadrži i Fluidactiv® patent koji pojačava djelovanje u rješavanju nedostataka na licu. Zahvaljujući prisutnosti patenta Fluidactiv®, kvaliteta sebuma se održava i blokira pore kako bi se spriječilo stvaranje novih komedona.
Sadrži D-Panthenol, poznat po svom restrukturiranju i umirujućem svojstvu. Tijekom korištenja seruma ne izlažite kožu često i dugo suncu, a proizvode za zaštitu od sunca koristite i prilikom kratkog boravka na suncu. Ako osjetite neugodu ili se pojavi crvenilo tijekom korištenja proizvoda, smanjite učestalost nanošenja seruma.

Bioderma Sebium H2O

Sébium H2O je micelarna voda koja uklanja šminku specijalno namijenjena za kombiniranu i masnu kožu koja oponaša prirodni sastav kože za savršeno uklanjanje šminke i potpuno poštovanje čak i najosjetljivije kože. Obogaćen sredstvima za pročišćavanje, cinkovim glukonatom i bakrenim sulfatom, Sébium H2O pročišćava kožu i ograničava lučenje sebuma. Prirodni kompleks s patentom podiže kožni prag tolerancije. • Temeljito čisti i uklanja šminku uz održavanje hidrolipidne barijere kože (micele estera masnih kiselina). • Regulira lučenje sebuma i djeluje antibakterijski (cinkov glukonat). • Korigira kvalitetu sebuma (Fluidactiv™). • Djeluje bakteriostatički (bakar-sulfat).

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...