Kelapher krema Airless

50 ml
SKU: C065840

Kelapher krema Airless sadrži laktoferin koji ima kelatno djelovanje u odnosu na ione metala te ih ugrađuje u liposome, zbog čega je korisna kod diskromije kože.

19,91 €
398,20 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Medicinski proizvod klase IIa

Koža je prva barijera između našeg tijela i okoline protiv štetnih ili potencijalno toksičnih elemenata kao što su teški metali. U određenim okolnostima, posebice željezo, olovo i cink koji se nakupljaju u koži mogu pokrenuti seriju lančanih reakcija koje rezultiraju stvaranjem slobodnih radikala. U tim slučajevima laktoferin u Kelapher® kremi može u potpunosti iskazati svoje kelirajuće djelovanje protiv iona metala tako što ih ugrađuje u liposome (Lipid Technology) i tako liječi sve trofično-diskromične promjene u dermisu i epidermisu (europski patent). Liposomi nisu ništa drugo nego čestice lipida sa strukturom sličnom onoj staničnih membrana. Prednost ove tehnologije nije samo postizanje povećane bioraspoloživost, već i bolja zaštita laktoferina od denaturacije.

Indikacije:
Kelapher krema, zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima povezanima s kelirajućim djelovanjem protiv metalnih iona, korisna je kod diskromije nastale uslijed hematoma, ekhimoze, postoperativne ekhimoze, hemosiderinske diskromije nakon skleroterapije, diskromije uzrokovane kroničnom venskom insuficijencijom (KVI) i flebitisom uzrokovanih čireva, kao i nakon primjene neablativnih laserskih tretmana, epilacije laserom i vaskularnih laserskih postupaka.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...