Savjetovanje o ženskom zdravlju

Poznato vam je kako vaginalne infekcije znaju biti prava noćna mora? Muči vas suhoća rodnice?

Žensko zdravlje ne mora biti tabu tema. Mnoge žene ne žele razgovarati o svom intimnom zdravlju i zbog osjećaja srama i nelagode nerado traže pomoć. U ljekarnama Vaše zdravlje osigurali smo ženski intimni kutak u kojem se žene osjećaju ugodno za razgovor,  i o onim ponekad manje ugodnim temama.

Infekcije uro-genitalnog sustava i sigurno samoliječenje, odgovorno spolno ponašanje, higijena, intimna njega i navike pacijentica u području intimnog zdravlja, ljekarnička skrb i odgovorno samoliječenje kad su u pitanju trudnoća i dojenje, te menopauza samo su neke od tema o kojima možete popričati s našim ljekarnicima u sklopu savjetovanja žensko zdravlje. Želite li doznati više o tome kako ublažiti bolne mjesečnice, simptome PMS-a, kako preciznije odrediti plodne dane, koji vam vitamini i suplementi mogu pomoći u planiranju trudnoće provjerite na kojim lokacijama sigurno i brzo rješavamo tegobe i dajemo savjete poštujući vašu privatnost i povjerljivost.

Naši ljekarnici će vam potaknuti svijest o signalima koje vam tijelo šalje i načinima prirodne regulacije zdravstvenih stanja u čemu će vam uvelike pomoći i pravilan odabir proizvoda za žensko zdravlje koje smo pomno birali u online ljekarni Vaše zdravlje. Pridržavajući se naših preporuka o pravilnoj prehrani, pravilnoj intimnoj njezi, redovitim ginekološkim pregledima radite na očuvanju svoga intimnog zdravlja.

Više o savjetovanju možete pogledati na ovom linku.

Vaše zdravlje, naša briga!

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...