CeraVe gel za čišćenje suhe i grube kože, 236 ml

236 ml
SKU: C064831

Nježno uklanja masnoću, nečistoće i šminku.

13,60 €
57,63 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
CeraVe SA gel za čišćenje suhe i grube kože tijela
CeraVe ceramidi i MVE tehnologija

CERAVE: RAZVIJEN SA DERMATOLOZIMA

Više od 10 godina CeraVe kozmetika je vodeći brend u području njege lica i kože u SAD-u. Proizvodi sadrže kombinaciju triju esencijalnih ceramida (1, 3 i 6-II), masnih kiselina i hijaluronske kiseline za vraćanje funkcije barijere kože, dok revolucionarna MultiVezikularna Emulzija (MVE) postepeno oslobađa hidratantne sastojke tijekom perioda od 24 sata.

Pakiranje CeraVe SA gela za čišćenje suhe i grube kože tijela dostupno je u veličini od 236 ml i 473 ml

ZA SUHU, GRUBU I HRAPAVU KOŽU

CeraVe SA gel za čišćenje suhe i grube kože ublažava hrapavu teksturu kože te je ostavlja glađom. Nježno uklanja masnoću, nečistoće i šminku. Salicilna kiselina u formuli radi nježan piling kože bez ugrožavanja prirodne barijere kože. Pogodan za kožu sklonu folikularnoj keratozi. Preporučuje se upotreba sa SA kremom za zaglađivanje suhe i grube kože.

Tekstura CeraVe SA gela za tuširanje za hrapavu kožu

BEZ ČESTICA ZA MEHANIČKI PILING

Formula CeraVe SA gela radi nježni piling kože sa salicilnom kiselinom, pomaže u zaštiti prirodne barijere kože s tri esencijalna ceramida, te hidratizira kožu uz pomoć hijaluronske kiseline. Bez čestica za mehanički piling. Bez mirisa, nekomedogena. Umasirajte gel za čišćenje na mokru kožu te potom isperite. Izbjegavajte izravan kontakt s očima a u slučaju kontakta, isperite vodom.

 

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...