Vitis Whitening tekućina

500 ml
SKU: C047542
Učinkovito izbjeljuje i sprječava zubnu preosjetljivost. Svakodnevno korištenje.
Posebna cijena 62,00 kn Normalna cijena 77,50 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust 20% traje od 01.06. do 30.06.2021
Besplatna dostava iznad 300 kn.
20% promotion icon

Tekućina za ispiranje za svakodnevno korištenje, zahvaljujući ekskluzivnoj formuli učinkovito izbjeljuje zube, vraća im prirodnu bjelinu i svjetlinu bez oštećivanja cakline. Istovremeno sprječava zubnu preosjetljivost. U sastavu je trostruki fosfatni sustav koji sprečava akumulaciju zubnog plaka i ostataka hrane, pomažući u sprječavanju nastanka kamenca.

Sadrži perlit kojim polira i zaglađuje caklinu, bez njezinog oštećivanja. Polyvinylpyrrolidone (PVP) uklanja mrlje i sprječava njihov nastanak. Dodatno, formula sadrži inovativnu ‘Dentaid nanorepair’ tehnologiju. Ova tehnologija se bazira na hidroksiapatitnim nano česticama, prirodnim elementima zuba koji se učinkovito integriraju u zubnu caklinu.

Hidroksiapatitne čestice ispunjavaju nepravilnosti na zubnoj caklini, popravljaju ju i čine ju glađom i svjetlijom. Na ovaj način stvara se i zaštitni sloj koji sprječava zubnu preosjetljivost. Vitis whitening sadrži fluorid koji štiti i jača caklinu.

Zajedničkim djelovanjem komponenti sadržanih u formuli osigurava se jedinstveni i učinkovit efekt izbjeljivanja uz prevenciju zubne preosjetljivosti. Okus mente

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...