Vitis Whitening zubna pasta

100 ml
SKU: C047543
Učinkovito izbjeljuje i prevenira zubnu preosjetljivost. Svakodnevno korištenje.
60,00 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 300 kn.

Pasta za svakodnevno korištenje, zahvaljujući ekskluzivnoj formuli učinkovito izbjeljuje zube, vraća im prirodnu bjelinu i svjetlinu bez oštećivanja cakline. Istovremeno sprječava zubnu preosjetljivost. U sastavu je trostruki fosfatni sustav koji sprečava akumulaciju zubnog plaka i ostataka hrane, pomažući u sprječavanju nastanka kamenca.

Sadrži perlit kojim polira i zaglađuje caklinu, bez njezinog oštećivanja. Polyvinylpyrrolidone (PVP) uklanja mrlje i sprječava njihov nastanak. Dodatno, Vitis whitening formula sadrži inovativnu ‘Dentaid nanorepair’ tehnologiju. Ova tehnologija se bazira na hidroksiapatitnim nano česticama, prirodnim elementima zuba koji se učinkovito integriraju u zubnu caklinu. Hidroksiapatitne čestice ispunjavaju nepravilnosti na zubnoj caklini, popravljaju ju i čine ju glađom i svjetlijom. Na ovaj način stvara se i zaštitni sloj koji sprječava zubnu preosjetljivost.

Vitis whitening sadrži fluorid koji štiti i jača caklinu. Zajedničkim djelovanjem komponenti sadržanih u formuli osigurava se jedinstveni i učinkovit efekt izbjeljivanja uz prevenciju zubne preosjetljivosti.

*studije o kliničkoj efikasnosti proizvoda Niska abrazivnost. RDA 48.

Okus mente.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...