CeraVe Resurfacing Retinol serum

30 ml
SKU: C067936

CeraVe serum s retinolom nježno uklanja mrtve površinske stanice kože, smanjuje vidljivost ožiljaka, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože.

20,04 €
668,00 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
 
CeraVe je linija dermokozmetičkih proizvoda koji sadrže jedinstvenu mješavinu tri esencijalna ceramida i koriste patentiranu MVE tehnologiju.
CeraVe Ceramidi i MVE tehnologija

CERAVE: RAZVIJEN SA DERMATOLOZIMA

Više od 10 godina CeraVe kozmetika je vodeći brend u području njege lica i kože u SAD-u. Proizvodi sadrže kombinaciju triju esencijalnih ceramida (1, 3 i 6-II), masnih kiselina i hijaluronske kiseline za vraćanje funkcije barijere kože, dok revolucionarna MultiVezikularna Emulzija (MVE) postepeno oslobađa hidratantne sastojke tijekom perioda od 24 sata.

CeraVe Retinol serum za hiperpigmentacije

SMANJUJE VIDLJIVOST OŽILJAKA UZROKOVANIH AKNAMA

CeraVe Retinol serum za ujednačen izgled kože nježno uklanja mrtve površinske stanice kože i smanjuje vidljivost ožiljaka uzrokovanih aknama. CeraVe serum sadrži kapsulirani retinol, ekstrakt korijena sladića, niacinamid i 3 esencijalna ceramida koji štite prirodnu barijeru kože. Formula smanjuje vidljivost hiperpigmentacije i ujednačava ton kože. Lagana, nemasna, neisušujuća i brzooupijajuća tekstura. Pogodno za osjetljivu kožu.

CeraVe Retinol serum za ujednačen izgled kože sadrži niacinamid

DOZIRANJE I NAČIN UPORABE

Namijenjeno večernjoj upotrebi u kombinaciji sa zaštitnim faktorom 30 tijekom dana. Preporučujemo da započnete s malom količinom i upotrebom jednom tjedno. Zatim povećajte učestalost primjene u skladu s onime što odgovara vašoj koži. Za generalnu upotrebu gel nanesite na cijelo lice ili ga koristite kao namjenski tretman za problematična područja. Izbjegavajte dodir s očima, a ako do njega dođe, temeljito isperite vodom.

 

 

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...