CeraVe gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima

236 ml
SKU: C067933

Gel za čišćenje lica za kožu sklonu nepravilnostima, odčepljuje pore, uklanja nepravilnosti i višak ulja, a istovremeno ostavlja kožu mekom i glatkom.

14,02 €
59,41 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
CeraVe je linija dermokozmetičkih proizvoda koji sadrže jedinstvenu mješavinu tri esencijalna ceramida i koriste patentiranu MVE tehnologiju.
CeraVe Ceramidi i MVE tehnologija

CERAVE: RAZVIJEN SA DERMATOLOZIMA

Više od 10 godina CeraVe kozmetika je vodeći brend u području njege lica i kože u SAD-u. Proizvodi sadrže kombinaciju triju esencijalnih ceramida (1, 3 i 6-II), masnih kiselina i hijaluronske kiseline za vraćanje funkcije barijere kože, dok revolucionarna MultiVezikularna Emulzija (MVE) postepeno oslobađa hidratantne sastojke tijekom perioda od 24 sata.

CeraVe Hidratantni gel za lice za kožu sklonu nepravilnostima koži daje vidljivo čišći izgled.

ZA KOŽU SKLONU NEPRAVILNOSTIMA

CeraVe Gel za kožu sklonu nepravilnostima nježno uklanja mrtve površinske stanice kože, dokazano poboljšava teksturu i ton kože te smanjuje vidljivost pora. Za nanošenje na cijelo lice ili ciljanu upotrebu na problematičnim mjestima. Lagana, nemasna, brzoupijajuća i neisušujuća formula. Nekomedogeni proizvod bez mirisa i alkohola (bez etanola). Da biste spriječili isušivanje kože, najprije započnite s upotrebom jednom svakih nekoliko dana, a zatim povećajte učestalost nanošenja na jednom ili dvaput dnevno.

Gel tekstura CeraVe AHA BHA gela za akne

ALFA (AHA) I BETA (BHA) HIDROKSI KISELINE

Formula sadrži 3 esencijalna ceramida i učinkoviti spoj za uklanjanje mrtvih površinskih stanica kože koji se sastoji od alfa i beta-hidroksi kiselina (AHA i BHA), uključujući glikolnu kiselinu, mliječnu kiselinu i 2% salicilne kiseline koje mogu povećati osjetljivost kože na sunce. Namijenjeno večernjoj upotrebi u kombinaciji sa SPF 30 zaštitom tokom dana.

 

 

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...