Eucerin Hyaluron-Filler Refill dnevna krema za suhu kožu s SPF 15 i UVA zaštitom

50 ml
SKU: C069343

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema protiv bora za suhu kožu sa zaštitnim faktorom SPF 15 i UVA zaštitom ispunjava, stimulira i štiti kožu od procesa starenja. Koža je vidljivo glatka, blistavija i mladenačkog izgleda.
Refill - ponovno punjenje za Hyaluron-Filler dnevnu njegu za suhu kožu može se koristiti u kombinaciji s bilo kojom Eucerin teglicom za njegu lica.

39,44 €
788,80 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema protiv bora za suhu kožu sa zaštitnim faktorom SPF 15 i UVA zaštitom ispunjava, stimulira i štiti kožu od procesa starenja. Koža je vidljivo glatka, blistavija i mladenačkog izgleda. Refill - ponovno punjenje za Hyaluron-Filler dnevnu njegu za suhu kožu može se koristiti u kombinaciji s bilo kojom Eucerin teglicom za njegu lica.

Jedinstvena kombinacija visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline, glicin-saponina i enoksolona vidljivo popunjava čak i duboke bore. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidraciju i zaglađuje najdublje slojeve kože, dok niskomolekularna hijaluronska kiselina, koja je 40 puta manja, prodire dalje u slojeve kože epiderme gdje nastaju dublje bore. Antioksidans glicin saponin podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u sloju kože gdje nastaju najdublje bore i štiti od slobodnih radikala. Enoksolon štiti hijaluron kože od propadanja.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...