Gaia Naturelle Kolagen Shot ljetni paket 2024

2 x 500 ml
SKU: C075283

Kolagen shot je dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom + Hidratantna krema za njegu kože lica sa zaštitnim faktorom 30

65,60 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Proizvod ima besplatnu dostavu.

Kolagen shot je dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te može rezultirati nastankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne. Primjenom preporučene dnevne doze KOLAGEN SHOT u tijelo se unosi dodatna količina kolagena i hijaluronske kiseline.

Hidratantna krema za lice sa zaštitnim faktorom 30 brzo se upija i ne ostavlja masan izgled kože. Prirodni sastojci za kožu poput hijaluronske kiseline, ulja jojobe, glicerina, niacinamida i vitamina E hidratantno djeluju na kožu.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...