Eau Thermale Avène

EAU THERMALE AVÈNE

AVENE TERMALNA IZVORSKA VODA

Na jugu Francuske iz podzemlja izvire Avene termalna izvorska voda. Ova bistra, bakteriološki čista voda djeluje antiiritacijski te umiruje i omekšava i najosjetljiviju kožu. Tajna jedinstvene Avene termalne izvorske vode je mikroflora Aqua dolomiae koja dolazi iz dubine zemlje i raste u Avene termalnoj izvorskoj vodi. Ova mikroflora prirodni je djelatni sastojak u svim proizvodima brenda ET Avene.


Proizvodi s Avene termalnom izvorskom vodom razvijeni su posebno za osjetljivu, netolerantnu i alergijama sklonu kožu. Avene termalna izvorska voda testirana je pod kontrolom dermatologa i njena učinkovitost klinički je dokazana.


STERILNA KOZMETIKA


Neprestani tok vode i izravna povezanost izvora i proizvodnog pogona osigurava očuvanje jedinstvenih terapijskih svojstava Avene termalne izvorske vode. Svaki korak proizvodnog procesa prolazi niz kontrola kako bi se osigurala sterilnost proizvoda. Proizvodi za njegu kože, stvoreni tehnologijom sterilne kozmetike, sigurni su i maksimalno učinkoviti uz minimalni broj sastojaka visoke čistoće i odlične podnošljivosti. Ne sadrže tvari koje mogu nadraživati kožu, konzervanse, mirise i surfaktante. Hermetičko pakiranje proizvoda ne dopušta kontaminaciju proizvoda te osigurava njegovu stabilnost bez roka trajanja tijekom cijele uporabe.

LINIJE

Eau Thermale Avene proizvodi podijeljeni po linijama prema pripadajućim indikacijama.

A-OXITIVE linija proizvoda namijenjena je njezi umorne kože, vraća energiju, zaglađuje i hidrira kožu, ima antioksidativno djelovanje.

BASIC linija namijenjena je suhoj i osjetljivoj koži, za dugotrajan učinak hidracije.

CICALFATE + proizvodi potiču oporavak oštećene kože svih uzrasta.

CLEANANCE linija proizvoda za higijenu i njegu masne kože sklone nastanku akne.

COLD CREAM linija je za njegu i zaštitu suhe i oštećene kože ruku, lica i tijela svih uzrasta.

COUVRANCE linija šminke posebno je namijenjena za osjetljivu kožu.

24-SATNI DEZODORANS za osjetljivu kožu ŠTITI OD NEUGODNIH MIRISA i smanjuje osjećaj vlage, s antibakterijskim i upijajućim sastojcima.

HYDRANCE proizvodi namijenjeni su njezi dehidrirane osjetljive kože.

HYALURON ACTIV B3 njega protiv starenja kože djeluje na bore, fine linije i gubitak čvrstoće.

LES ESSENTIELS – OSNOVNA NJEGA linija je proizvoda za svakodnevnu njegu kože.

MEN linija proizvoda namijenjena je muškarcima, umiruje i pročišćava kožu.

PHYSIOLIFT anti-age linija sadrži proizvode za zaglađivanje kože, smanjenje znakova starenja i zaštitu kože od fotostarenja.

TOLERANCE CONTROL proizvodi su za reaktivnu, netolerantnu i alergijama sklonu kožu.

TRIXERA NUTRITION Hranjiva njega suhe i vrlo suhe kože cijele obitelji. Dojenčad, djeca, odrasli.

XERACALM A.D. njegujući su i visokodjelotvorni proizvodi za suhu kožu sklonu atopijskom dermatitisu i svrbežu. Dojenčad, djeca, odrasli.

Linija ZAŠTITA OD SUNCA djeluje na osjetljivu kožu, SPF faktorom 30 i 50 pruža vrlo visoku zaštitu od sunca i najosjetljivijoj koži. Vodootporna je i može se koristiti od najmlađe pa sve do odrasle dobi.

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 29

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 29

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog