Fitobimbi

FITOBIMBI


O zdravlju naših najmlađih brine se Fitobimbi linija proizvoda koji sadrže biljne ekstrakte kontroliranog podrijetla. Svaki proizvod sadrži isključivo prirodne sastojke vrlo visoke kvalitete: biljne ekstrakte, vlakna ili voćne sokove. Ovi biljni proizvodi dolaze u djeci prihvatljivom obliku, ukusnog su i ugodnog okusa, djelotvorni i sigurni te doprinose zdravlju djeteta. Ne sadrže GMO ni dodani šećer, prigodni su za uporabu kod djece do 12 godina starosti.


FITOBIMBI LINIJA PROIZVODA


Fitobimbi Appetito tekući je dodatak prehrani s peludom i biljnim ekstraktima koji mogu koristiti djeca već od 1. godine života.


Fitobimbi Fitobalm balzamični gel sadrži esencijalna ulja bora, mirte i jele koja se koriste kao umirujuća potpora kod djece i dojenčadi. Preporučuje se primjenjivati gel zimi ili u slučaju boravka u nezdravim uvjetima i zagađenim okolinama. Može se koristiti od rođenja.


Fitobimbi Golanil Junior oralni sprej smanjuje nadraženost, štiti grlo i sluznicu ždrijela i ublažava bol kod prehlade, alergija ili kontakta s vanjskim iritansima, poput dima, smoga i prašine. Bogat prirodnim sastojcima daje trenutno olakšanje dječjem grlu.


Fitobimbi Immuno tekući je dodatak prehrani za imunitet*. Sadrži vitamine, minerale i biljne ekstrakte. *Sadrži bakar, cink i vitamin B6 koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava


Fitobimbi Isilax je tekući dodatak prehrani s biljnim ekstraktima, prehrambenim vlaknima i voćnim sokovima. Ne djeluje stimulacijom stijenke crijeva, ne izaziva grčeve te ni nakon dulje primjene ne dovodi do navikavanja ili lijenosti crijeva.


Fitobimbi Reidrato hrana je za posebne prehrambene potrebe s glukozom i mineralima za oralnu rehidraciju. Namijenjena je korištenju kod bolesnika s gubitkom elektrolita i vode, kod povećanog znojenja i proljeva, od navršene 3 godine života.
Fitobimbi Reidrato 6 mj + može koristiti dojenčad od 6 mjeseci starosti nadalje.

 

Pogledajte kao Mreža Lista

6 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

6 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog