Gaia Naturelle Kolagen Shot ljetni paket

2 x 500 ml
SKU: C067127

Kolagen shot je dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom.

Gaia Naturelle nježne blazinice za višekratnu upotrebu s mikrovlaknima, temeljito uklanjaju i najtvrdokorniju šminku samo s toplom vodom, bez grubog trljanja kože.

458,00 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Proizvod ima besplatnu dostavu.

Kolagen shot je dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te može rezultirati nastankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne. Primjenom preporučene dnevne doze KOLAGEN SHOT u tijelo se unosi dodatna količina kolagena i hijaluronske kiseline.

Hidrolizirani ribji kolagen  5000 mg

MSM                                    1500 mg

Hijaluronska kislina           30 mg  

Vitamin C                            80 mg  

Vitamin B6                         1,68 mg            

Biotin                                 150 mcg           

Cink                                    2 mg    

 

Gaia Naturelle nježne blazinice za višekratnu upotrebu s mikrovlaknima, temeljito uklanjaju i najtvrdokorniju šminku samo s toplom vodom, bez grubog trljanja kože. Sitna vlakna blazinice djeluju kao magnet koji privlači prljavštinu i šminku, a uklonit će čak i vodootpornu maskaru ili trajni ruž.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...