FreeStyle Libre čitač za praćenje glukoze

1 kom
SKU: C065920

Za praćenje mjerenja glukoze bez svakodnevnih uboda. Sa svakim bezbolnim skeniranjem FreeStyle Libre čitač prikazuje podatak o trenutačno očitanoj glukozi, pregled kretanja glukoze u posljednjih 8 sati te strelicu koja pokazuje da li razina glukoze raste, pada ili se polako mijenja. Također, prikazuje niz izvješća koja Vam omogućuju lako tumačenje Vaših podataka te pomažu prilikom donošenja informiranijih odluka o upravljanju Vašom šećernom bolešću.

*popust se ne primjenjuje na FreeStyle Libre čitač za praćenje glukoze

65,90 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Proizvod ima besplatnu dostavu.

Strelice na čitači Vam omogućuju lako uočiti poraste i padove glukoze kao i niske noćne razine te u kojem smjeru i kojom brzinom se te razine mijenjaju.

Mogućnost skeniranja onoliko puta koliko to želite, omogućuje  Vam  bolje  razumijevanje činjenica kako hrana, vježbanje i inzulin utječu na razine glukoze.

Uz to, možete postaviti i prilagodljive podsjetnike te upozorenja sa zvukom ili vibracijom te dodati vlastite bilješke koje će Vam pomoći u tumačenju Vaših podataka.

Čitač je malen i lagan* te ga možete jednostavno držati i stalno nositi sa sobom. Brzo skeniranje u jednoj sekundi, koje je moguće i preko odjeće*, možete provoditi onoliko puta koliko Vi to želite. Diskretno, bilo kada i bilo gdje.

* Dimenzije čitača: 95 mm x 60 mm x 16 mm ; težina 65 grama.

Bolje upravljajte šećernom bolešću:

Pristup jasnim informacijama koje Vam pomažu pri donošenju informiranijih odluka između posjeta liječniku, a uvijek u skladu s uputama liječničkog tima, može imati pozitivan utjecaj na ishode upravljanja Vašom šećernom bolešću.

LibreView je siguran sustav za kontrolu dijabetesa koji se temelji na oblaku te koji omogućuje zdravstvenim djelatnicima i pacijentima jasna i razumljiva izvješća kompatibilnih uređaja FreeStyle za praćenje glukoze. Pristupite mu ovdje.

* Za očitavanje podataka, čitač se mora nalaziti unutar 4 cm od senzora.

ADC-57205 v 1.0

Specifikacije:

 

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...