Biorela Immuno Protect

30 kapsula
SKU: C069152

Dodatak prehrani kao snažna formula za zaštitu imuniteta s visokopročišćenim 1,3/1,6 beta-glukanom, dobrim* bakterijama, vitaminom D i cinkom

16,94 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).

Biorela® Immuno Protect proizvod je nove generacije za zaštitu imuniteta koji drži vaš imunitet u ravnoteži čak i u stanjima izazova!
Ovaj inovativni proizvod sa snažnim dozama visokopročišćenog beta-glukana i dobrim* bakterijama zadovoljit će potrebe i onih najzahtjevnijih kada je u pitanju zdravlje i očuvanje imuniteta. Biorela® Immuno Protect sadrži Yestimun® beta-glukane iz kvasca najviše kvalitete i potpuno prirodnog izvora. Poseban i inovativan Howaru® Protect Adult soj dobrih* bakterija u sinergiji s beta glukanom pomaže u održavanju zdravog imunološkog sustava. Beta glukan i dobre* bakterije u sinergiji postižu izvanredno djelovanje uz cink iz OptiZinca® koji dokazano garantira bolju apsorpciju u organizmu te jače i brže djelovanje u odnosu na druge oblike cinka. Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Pogodno za vegetarijance.
*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...