Dietpharm Magnezij Noć, 40 kapsula

40 kapsula
SKU: C063201
Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom B6, melatoninom, valerijanom i Lactium®-om. Odabrani sastojci provjerene kvalitete za miran san i skraćenje vremena potrebnog da zaspite.
21,25 €
0,53 €/kom
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 20% na iskazanu cijenu, na proizvode iz Dietpharm i PharmaS linije, obračunava se u košarici. Vrijedi od 17.06. do 22.06.2024. Ostvaruje se kupnjom proizvoda u vrijednosti iznad 10€.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Icon for promotion amount
Za lakše utonuće i mirniji san tu je Magnezij NOĆ! Magnezij NOĆ kapsule namijenjene su osobama s poteškoćama sa spavanjem i usnivanjem. Namijenjene su također osobama koje često putuju kako bi ublažile jet-lag (subjektivni osjećaji povezani s promjenom vremenskih zona pri putovanju). Magnezij i vitamin B6 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za usnivanje (koristan učinak postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja) i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakopolovom (koristan učinak postiže se minimalnim unosom 0,5 mg melatonina prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište). Lactium® je prirodni hidrolizat proteina mlijeka koji sadrži bioaktivni peptid s relaksirajućim svojstvima.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...