Multi-Gyn ActiGel + Femiwash gratis

50 ml
SKU: C034093

Multi-Gyn ActiGel trenutačno ublažava svrbež, iritaciju, osjetljivost, crvenilo i bol, izazvane bakterijskom infekcijom. Ublažava i sprječava bakterijsku vaginozu (BV) i dodatne neugodnosti, kao što su pojačani iscjedak i neugodan miris.

Multi-Gyn FemiWash emulzija čisti i osvježava intimno područje.

Posebna cijena 13,19 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 16,49 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 20% vrijedi do 30.06.2024.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Akcija
Kupnjom proizvoda dobivate poklon
Gift with product icon
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Multi-Gyn ActiGel

ActiGel se temelji na patentiranom 2QR kompleksu. Ova prirodna tvar potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost blokiranja adhezije (lijepljenja) štetnih bakterija te ih na taj način učinkovito neutralizira. Ovaj prirodni učinak blokiranja potpuno je siguran i bezopasan jer se ne temelji na toksičnim tvarima i jakim kemikalijama. Stoga nema štetnih događaja. Pored svog ključnog učinka blokiranja štetnih mikroba, Multi-Gyn ActiGel podržava prirodni sustav oporavka tkiva i optimira stanje sluznice. Izravno uspostavlja optimalnu kiselost rodnice (pH vrijednost). Stimuliran je razvoj korisnih laktobacila (bakterija mliječne kiseline) i na taj način Multi-Gyn Actigel stvara optimalnu i prirodnu floru koja sprječava tegobe.

Multi-Gyn FemiWash

Multi-Gyn FemiWash emulzija čisti i osvježava intimno područje. Nježan je i ne nadražuje, namijenjen je i za najosjetljiviju, nježnu kožu. Multi-Gyn FemiWash je idealan za svakodnevnu intimnu njegu.

  • Ne sadrži sapun i štiti prirodnu floru u intimnom području.
  • Blag je i nenadražujuć.
  • Ne sadrži parfem.

Temelji se na patentiranom 2QR-kompleksu.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...