Proktis-M čepići PROMO

10 čepića
SKU: C075294

Proktis-M su čepići za rektalnu primjenu. Pomažu pri procesima ponovne epitelizacije i zacjeljivanja oštećenja anorektalnog kanala, a djeluju i protuupalno + poklon Proktis-M pjena za pranje s umirujućim, emolijentnim i rashlađujućim djelovanjem za svakodnevnu higijenu perianalnog područja

11,30 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

ŠTO SU PROKTIS-M ČEPIĆI I ZA ŠTO SE KORISTE?

Proktis-M čepići djeluju zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u obilnim količinama nalazi u brojnim tkivima u organizmu. Hijaluronska kiselina djeluje kao strukturalna potpora koja tkivu daje tonus, trofizam i elastičnost. Brojna klinička ispitivanja pokazala su sposobnost hijaluronske kiseline da ubrzava i poboljšava proces ponovne epitelizacije i obnavljanja tkiva.

INDIKACIJE

Pomoćno liječenje tijekom zacjeljivanja anorektalnog kanala nakon proktološke operacije; unutarnjih i vanjskih hemoroida; proktitisa; kriptitisa; analnih ragada; fisura (raspuknuća); perianalnih fistula.

Proktis-M pjena za pranje sredstvo je za pranje s umirujućim, emolijentnim i rashlađujućim djelovanjem, posebno namijenjena za svakodnevnu higijenu perianalnog područja.

Nanosi se bez utrljavanja, zbog čega je posebno pogodna nakon kirurških zahvata i kod problema u analnoj regiji.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...