Biorela Choco Super paket + poklon plišanac

1 paket
SKU: C067507

Biorela Choco Immuno Kids

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, a kultura bifidobakterija povećava broj ovih dobrih bakterija u probavnom sustavu.

Biorela Choco Multi Kids

Dodatak prehrani. Kalcij i vitamin D doprinose normalanom rastu i razvoju kostiju. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Biorela Boulardii

Dodatak prehrani. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

28,57 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Kupnjom proizvoda dobivate poklon
Gift with product icon

Biorela Choco Immuno Kids

Prirodni visoko pročišćeni beta-glukani iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi te vrhunska kultura dobrih* bifidobakterija sastojci su Biorele® Choco Immuno Kids koji se uzimaju u obliku prutića od prave mliječne čokolade – jednom dnevno. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, a kultura bifidobakterija povećava broj ovih dobrih bakterija u probavnom sustavu. *nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Biorela Choco Multi Kids

Biorela® Choco Multi Kids je dodatak prehrani koji sadrži 12 vitamina, uključujući vitamin D za imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju i rast djece te normalan kognitivni razvoj, kao i dvije kulture dobrih* bakterija.
Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Biorela Boulardii

Biorela® Boulardii kapsule su dodatak prehrani koji sadrži snažnu dozu od 5 milijardi Saccharomyces boulardii uz dodatak vitamina D za zaštitu imuniteta.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...