Lactogyn vaginalne kapsule

7 vaginalnih kapsula
SKU: C035390
Vaginalne kapsule Lactogyn koriste se za obnovu i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne flore. Sadržavaju bakterijske kulture koje se prirodno nalaze u zdravoj vaginalnoj flori te otežavaju naseljavanje i umnožavanje štetnih mikroorganizama.
85,00 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 300 kn.

Vaginalne kapsule koriste se za obnovu i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne flore. U zdravih žena najveći udio vaginalne flore prirodni su laktobacili koji održavaju kiselo okruženje vagine. Na taj način otežava se naseljavanje štetnih mikroorganizama. Stres, oslabljeni imunitet, hormonalni utjecaji ili antibiotska terapija mogu negativno utjecati na ravnotežu vaginalne flore. Smanjena kvaliteta vaginalne flore povisuje pH vrijednost vagine i na taj način omogućuje se naseljavanje nepoželjnih, patogenih mikroorganizama i nastanak vaginalne infekcije.

LACTOGYN® vaginalne kapsule sadržavaju probiotike koji se prirodno nalaze u zdravoj vaginalnoj flori gdje otežavaju naseljavanje i umnožavanje štetnih mikroorganizama. Dodatak mliječne kiseline osigurava kiseli pH vagine i time dodatno doprinosi prevenciji.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...