Multi-Gyn LiquiGel

30 ml
SKU: C045464
Multi-Gyn LiquiGel trenutno ublažava suhoću rodnice i potiče prirodnu vlažnost. Sprječava nadraženost i održava tkivo rodnice.
Posebna cijena 8,32 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 10,40 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust -20% vrijedi od 01.12. do 31.12.2023
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Akcija
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Multi-Gyn LiquiGel - liječi i ublažava suhoću rodnice.

  • Trenutno ublažava suhoću rodnice i potiče prirodnu vlažnost.
  • Sprječava nadraženost i održava tkivo rodnice.
  • Nadopunjuje i podržava prirodnu vlažnost rodnice.
  • Prirodan je, siguran i štiti floru rodnice.

Kako djeluje Multi-Gyn LiquiGel?

Multi-Gyn LiquiGel trenutno ublažava suhoću rodnice. Optimizira stanje tkiva rodnice i potiče prirodnu vlažnost tkiva. Multi-Gyn LiquiGel se temelji na patentiranom 2QR-kompleksu. Ova prirodna tvar potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost neutralizacije štetnih mikroorganizama na siguran i učinkovit način. Stoga je također prikladan za potporu procesu prirodnog zacjeljivanja oštećenja tkiva u intimnom području. Multi-Gyn LiquiGel potiče vlažnost rodnice koja pomaže ublažiti i zaštititi od suhoće rodnice i nadraženosti. Pomaže tijelu u vlastitom procesu vlaženja u postizanju prirodne ravnoteže i ne utječe na floru rodnice. Kako se tkivo rodnice ponovo vlaži, oporavlja prirodnu elastičnost i funkcije. Multi-Gyn LiquiGel stvara ljepljivi sloj na stijenjci rodnice kako bi se osiguralo dugotrajno vlaženje i održavanje zdrave flore rodnice. Tijekom spolnog odnosa nadopunjuje i podržava prirodnu vlažnost rodnice. Redovitom primjenom LiquiGela, smanjuje se nadraženost i podržava optimalno stanje rodnice. Prirodan je, siguran i blag jer se ne temelji na toksičnim tvarima niti jakim kemikalijama pa stoga nema štetnih događaja. Multi-Gyn LiquiGel nije hormonsko liječenje, ali je zbog jedinstvenog načina djelovanja medicinski proizvod klase rizika IIa.

Indikacije: suhoća rodnice tijekom i nakon menopauze, suhoća rodnice uzrokovana hormonskim promjenama, lijekovima i stresom suhoća rodnice tijekom spolnog odnosa atrofija rodnice, nadraženost i/ili nelagoda.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...