NAN SUPREMEpro 3 (12-24 mj)

800 g
SKU: C072910

Prijelazna mliječna hrana za dojenčad starosti 12-24 mj

24,98 €
31,23 €/kg
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).

NAN SUPREMEpro 3 je mliječni pripravak za malu djecu u dobi od godine dana, razvijen na temelju istraživanja tvrtke Nestlé o imunitetu, kognitivnom razvoju i metabolizmu dojenčadi. Naša najnovija i najinovativnija hrana za dojenčad i malu djecu, razvijena od strane stručnjaka, pruža temelje za zdravu budućnost.

Sadržava jedinstvenu kombinaciju 5 oligosaharida strukturno identičnih onima u majčinu mlijeku, GENTLE OPTIPRO tehnologiju za ekskluzivnu optimiziranu mješavinu djelomično hidroliziranih bjelančevina, L. reuteri kulture slične onima u majčinu mlijeku, vitamin D za normalno funkcioniranje imunosnog sustava te željezo za normalan kognitivni razvoj djece.

Obratite se liječniku za pitanja o mliječnom pripravku za malu djecu NAN SUPREMEpro 3, koji se ističe patentiranom formulom i ne sadrži palmino ulje.

VAŽNA NAPOMENA: Majčino mlijeko je najbolja hrana za Vaše dijete, s dojenjem koje je potrebno nastaviti što je dulje moguće. Prije uvođenja mlijeka za malu djecu u prehranu djeteta, preporučujemo konzultaciju s liječnikom za savjet.

 

 

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...