Novalac 2, 400 g

400 g
SKU: C004054

Univerzalna prijelazna mliječna hrana Novalac 2 primjerena je za dojenčad stariju od 6 mjeseci.

*Kupnjom 2 komada Novalac 2 400gr, darujemo vam ISTI proizvod BESPLATNO!

Treće, GRATIS pakiranje stiže odmah u paketu uz vašu narudžbu!

Akcija traje od 01.12. do isteka zaliha gratis proizvoda.

 

 

Posebna cijena 8,83 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 11,04 €
27,60 €/kg
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust 20% vrijedi od 19.02. do 03.03.2024
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Akcija
Kupnjom proizvoda dobivate poklon
Gift with product icon

Novalac 2 prijelazna mliječna hrana primjerena je za dojenčad stariju od 6 mjeseci. Dio je raznovrsne prehrane koja se u prvih šest mjeseci života ne smije upotrebljavati kao zamjena za majčino mlijeko. Novalac 2 primjeren je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prijelazna hrana nakon upotrebe Novalac 1 početne mliječne hrane.

Sastav mliječne hrane Novalac 2, 400 g promijenjen je: dodana je omega-3 masna kiselina DHA i prilagođen sadržaj nekih vitamina i minerala. Mliječna hrana Novalac sada sadržava još više vitamina D, K, B1, B6 i folata. Nova mliječna hrana tako je još prilagođenija potrebama dojenčadi. Roditelji će moći primijetiti promjene sastava tako da će mlijeko u prahu imati malo drukčiju boju, teksturu, miris ili okus. Mlijeko će se možda malo drukčije otapati ili pjeniti pri pripremi. To je posve normalno i nikako ne utječe na sigurnost ili kvalitetu proizvoda. I vaša beba brzo će se naviknuti na obogaćen okus. Za dodatne informacije možete se obratiti na adresu info@novalac.hr.

 

Europske smjernice za prehranu dojenčadi nakon navršenog 6. mjeseca života osim uvođenja čvrste hrane preporučuju nastavak dojenja (odnosno hranjenja mliječnom hranom ako mama ne doji). Do navršenoga 12. mjeseca ne preporučuje se davati djetetu kravlje mlijeko kao samostalan obrok. Kravlje mlijeko sadržava triput previše soli za dojenče u dobi od 6 mjeseci. To je jednako kao kad bi dojenče svaki dan pilo triput slaniju mliječnu hranu ili majčino mlijeko. Unos kravljeg mlijeka kao zamjena za dojenje ili mliječnu hranu već poslije 6. mjeseca života može oštetiti bubrege i prouzročiti visok krvni tlak kasnije u životu.

 

 

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...